Wat kan De Keramiekschuur voor jou betekenen?

Je hebt verschillende keuzes voor het volgen van een workshop. Hieronder vind je ze allemaal op een rij..


Update 28 april 2021:
de huidige veiligheidsregels maken het mogelijk om nu met 2 personen tegelijk in het atelier te komen keramieken.
Een workshop kost € 25,- per persoon voor 2,5 uur. 
Neem gerust via het reserveringsformulier contact op om jou/jullie workshop te plannen op een voor jullie geschikt moment!

Open workshop

Elke dinsdagavond van 19.30u tot 22.00u, elke vrijdagochtend van 9.30u tot 12.00u en elke vrijdagavond van 19.30u tot 22.00u is het atelier voor jou geopend om te komen keramieken. Dit houdt in dat jij in deze 2,5 uur aan de slag gaat met jouw unieke werk. Bij de prijs inbegrepen zijn: het gebruik maken van alle materialen inclusief verf, koffie of thee met wat lekkers en het product wordt voor je geglazuurd en afgebakken. De enige extra kosten zijn die van het kale biscuit (keramiek) wat jij kiest om te gaan beschilderen. Ongeveer een week na jouw workshop kan je dan jouw werk op komen halen. Woon je verder weg? Dan kan je er uiteraard voor kiezen om het te laten bezorgen door de pakketdienst. 

De prijs van deze workshop is 25 euro per persoon.


Prive workshop

Deze optie is niet zo verschillend van de Open workshop, behalve dan dat jullie zelf een geschikte dag en tijdstip kunnen kiezen. En ja, ook lekker handig op zaterdag! Daarnaast vind je het misschien prettiger om met je eigen bekende clubje bij elkaar te zitten. Deze workshopvorm is daarom ook heel geschikt als vrijgezellenfeestje, teamuitje, etc. De prijs en het aanbod tijdens de workshop is hetzelfde als bij de Open workshop. En uiteraard kunnen ook jullie ongeveer een week later jullie unieke werk ophalen!

De prijs van deze workshop is 25 euro per persoon. 
Deze workshop is ook op locatie te reserveren!

Kinderfeestje

Laten we de grootste kleine creatievelingen van deze wereld niet vergeten! Vanaf een jaar of 8 kunnen kinderen ook een workshop keramieken komen volgen. De workshop duurt dan wel wat korter, ongeveer 1,5 uur. Van tevoren overleggen we even uit welk biscuit de kinderen allemaal mogen kiezen. Uiteraard hangen er slingers en wordt er limonade geschonken. Wees welkom om hier de cadeautjes uit te pakken!

De prijs van deze workshop is 16,50 euro per kind. 
Ook deze workshop is op locatie te reserveren!