Wat kan De Keramiekschuur voor jou betekenen?

Je hebt verschillende keuzes voor het volgen van een workshop. Hieronder vind je ze allemaal op een rij..


Update augustus 2021:
Als je wilt komen keramieken, is het nog altijd het handigste om van tevoren te reserveren!

Privé workshop

Het atelier is 7 dagen per week op afspraak voor jou geopend om te komen keramieken. Dit houdt in dat jij -samen of alleen- in 2,5 uur aan de slag gaat met jouw unieke werk. Bij de prijs inbegrepen zijn: het gebruik maken van alle materialen inclusief verf, koffie of thee met wat lekkers en het product wordt voor je geglazuurd en afgebakken. De enige extra kosten zijn die van het kale biscuit (keramiek) wat jij kiest om te gaan beschilderen. Ongeveer 2 weken na jouw workshop kan je dan jouw werk op komen halen. Woon je verder weg? Dan kan je er uiteraard voor kiezen om het te laten bezorgen door de pakketdienst. 

De prijs van deze workshop is 25 euro per persoon.


Special workshop

Deze optie is niet zo verschillend van de Privé workshop, behalve dan dat deze workshopvorm ook heel geschikt is als vrijgezellenfeestje, teamuitje, etc. De prijs en het aanbod tijdens de workshop is hetzelfde als bij de Privé workshop. En uiteraard kunnen ook jullie ongeveer 2 weken later jullie unieke werk ophalen!

De prijs van deze workshop is 25 euro per persoon. 
Deze workshop is ook op locatie te reserveren!

Kinderfeestje

Laten we de kleinste creatievelingen van deze wereld niet vergeten! Vanaf een jaar of 8 kunnen kinderen ook een workshop keramieken komen volgen. De workshop duurt wat korter, ongeveer 1,5 uur. Van tevoren overleggen we even of de kinderen kiezen voor een bord of een beker. Uiteraard hangen er slingers en wordt er limonade geschonken. Wees welkom om hier de cadeautjes uit te pakken!

De prijs van deze workshop is 16,50 euro per kind, inclusief bord of beker.
Ook deze workshop is op locatie te reserveren!