Wat kan De Keramiekschuur voor jou betekenen?

Je hebt verschillende keuzes voor het volgen van een workshop. Hieronder vind je ze allemaal op een rij..


Update oktober 2021:
Als je wilt komen keramieken, is het nog altijd het handigste om van tevoren te reserveren!

Workshop privé

Het atelier is 7 dagen per week op afspraak voor jou geopend om te komen keramieken. Dit houdt in dat jij -samen of alleen- in 2,5 uur aan de slag gaat met jouw unieke werk. Bij de prijs inbegrepen zijn: het gebruik maken van alle materialen inclusief verf, koffie of thee met wat lekkers en het product wordt voor je geglazuurd en afgebakken. De enige extra kosten zijn die van het kale biscuit (keramiek) wat jij kiest om te gaan beschilderen. Ongeveer 2 weken na jouw workshop kan je dan jouw werk op komen halen. Woon je verder weg? Dan kan je er uiteraard voor kiezen om het te laten bezorgen door de pakketdienst. 

De prijs van deze workshop is 25 euro per persoon.


Workshop op locatie

Deze workshop verschilt nauwelijks met de workshop zoals hierboven is beschreven, alleen de locatie is op een door jou gekozen plek! Dit kan thuis zijn aan je keukentafel maar in een bedrijfskantine is natuurlijk ook een optie. 

De prijs van deze workshop is 25 euro per persoon, daarnaast worden de reiskosten in rekening gebracht. 
Kinderfeestje

Laten we de kleinste creatievelingen van deze wereld niet vergeten! Vanaf een jaar of 8 kunnen kinderen ook een workshop keramieken komen volgen. De workshop duurt wat korter, ongeveer 1,5 uur. Van tevoren overleggen we even of de kinderen kiezen voor een bord of een beker. Uiteraard hangen er slingers en wordt er limonade geschonken. Wees welkom om hier de cadeautjes uit te pakken!

De prijs van deze workshop is 16,50 euro per kind, inclusief bord of beker.
Ook deze workshop is op locatie te reserveren!