Bijzondere projecten

De Keramiekschuur heeft voor een aantal bijzondere projecten een taak mogen vervullen. Wat een eer!
Hieronder zie je de projecten die tot nu toe voorbij zijn gekomen.

Heb jij ook een grote(re) wens/opdracht in gedachten?
Neem gerust contact op en we gaan samen kijken hoe we deze vorm kunnen gaan geven!

Afscheid juf

Samenwerking met de klas

Als je lieve juf op een andere school gaat werken, is dat helemaal niet zo leuk. Toch had haar duo-collega een vrolijk idee om haar op een gezellige manier nog even in de bloemetjes te zetten.En zo zat ik op een ochtend met alle kinderen van haar klas buiten het lokaal, 1 voor 1, te stempelen met hun vinger. Daarna heb ik de vaas zelf nog beschilderd en alle namen erbij geschreven. Op het afscheid zelf brachten alle kinderen nog 1 prachtige bloem mee om direct in te vaas te zetten.. zo'n bijzonder cadeau!

Lichtjes van Verbinding

Doneeractie Kerst 2020

In november 2020 ontstond het idee om (oudere) eenzame mensen niet in het donker te laten zitten tijdens de naderende feestdagen. Sensire Doetinchem bleek een fantastisch doel te zijn waar de lichtjes naartoe gebracht konden worden om vervolgens verder verspreid te worden onder hen die het konden gebruiken. Voor 4 euro kon je 1 Lichtje van Verbinding doneren. Uiteindelijk hebben we door de vele donaties 102 huishoudens van een lichtje kunnen voorzien! Iedereen die op een bepaalde manier heeft geholpen bij dit project, of heeft gedoneerd, willen wij hier nogmaals ENORM voor bedanken!

Avondmaalbekertjes

Kerkelijk centrum De Wingerd Doetinchem

Het is 2021 en dat betekent dat er tijdens het avondmaal in een kerkdienst niet meer door alle gemeenteleden uit een grote avondmaalbeker mag worden gedronken. Maar hoe moet het dan? Dit kerkelijk centrum kwam met dé perfecte oplossing; elk gemeentelid krijgt zijn eigen avondmaalbekertje, gemaakt door 12 gemeenteleden uit het kerkelijk centrum zelf! 
De Keramiekschuur mocht deze bijzondere opdracht van 144 avondmaalbekertjes faciliteren en het was zeer gezellig om dit op locatie te doen!

Compleet servies

Uniek 62-delig eigen ontwerp

De Keramiekschuur kreeg de opdracht om een compleet servies te maken! De vraag was of het een mix kon worden tussen zíjn idee -helemaal wit- en háár idee -veel kleurtjes- en zodoende ontstond dit unieke strepeneffect wat veel gezelligheid en afwisseling brengt op de eettafel. Geniet van alle bijzondere eetmomenten!